Marc Armengol participa a la promoció de la gira de David Bisbal amb un retrat subaquàtic del cantant almerienc

3922
David Bisbal i Marc Armengol
David Bisbal i Marc Armengol

Aquest cop li ha tocat al popular cantant David Bisbal ser retratat sota l’aigua per l’artista martorellenc Marc Armengol. Es tractava d’un concurs organitzat pel programa de ràdio LOS40 i Aqualung, emmarcat en la promoció de la gira ‘Hijos del mar’ del cantant almerienc. La nova gesta de l’artista extrem va tenir lloc dijous passat a les illes Formigues (Palamós), amb la col·laboració del Diving Center H20.

David Bisbal practica el busseig des de fa poc més de sis anys i és un enamorat del mar. Per aquest motiu, va acceptar prendre part del concurs LOS40 en què va passar una matinal d’immersió aquàtica amb un reduït grup de fans per promocionar el seu tour, i va ser retratat pel pintor extrem Marc Armengol.

Marc Armengol i David Bisbal
Marc Armengol i David Bisbal

Segons ha explicat l’artista martorellenc, “el llenç va ser pintat a 15 metres de profunditat, per tal de trobar un bon punt de suport”. Els dits i els olis amb partícules pesants van ser la tècnica emprada per resseguir l’esbós previ del cantant. Marc Armengol ha destacat la senzillesa, proximitat i predisposició de Bisbal.

Marc Armengol, artista extrem

L’artista va retratar el passat desembre sota el mar de Palamós el futbolista Johan Cruyff, en una acció solidària per a la Fundació Cruyff. També va immortalitzar l’esportista Álvaro Bultó entre els taurons de l’Aquàrium de Barcelona el mes de març. Armengol ja barrina realitzar altres accions artístiques impactants i mediàtiques. Tot i que encara no vol desvetllar res, ha confessat que li agradaria pintar de nit en algun monument emblemàtic català.