Gran festa i moltes sorpreses per il·luminar el Nadal aquest divendres

1335
Llums de Nadal. Foto: Daniel Garrido

Martorell encendrà els llums de Nadal aquest divendres, a les 17.30h, al pont del Diable, i a les 19.10h, a la rambla de Les Bòbiles. La festa comptarà amb animació infantil, actuacions musicals i xocolatada. La pista de patinatge sobre gel obrirà portes la mateixa tarda a la plaça Mare Caterina Coromina, darrera el Mercat Municipal.

Elisabeth Plaza, regidora de Serveis Urbans i Via Pública, ha expressat que “aquest any hi ha haurà moltes sorpreses pel que fa els llums nadalencs” i ha subratllat la importància de poder recuperar el caliu i l’esperit propis d’aquestes dates.

La regidora ha avançat que, des de les 17.00h, un speaker animarà tothom a apropar-se al pont del Diable i a gaudir de l’animació del grup infantil Malaboig. A les 17.30h, l’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat dels regidors de l’equip de govern i de quatre sanitaris del Centre d’Atenció Primària i de l’Hospital de Martorell, pitjarà el polsador que il·luminarà el pont del Diable i els carrers del voltant, fins al pont d’Anoia. A continuació, es repartirà xocolata calenta i melindros, i hi haurà cantada de nadales a càrrec del Quartet Moncada.

Elisabeth Plaza, regidora Serveis Urbans i Via Pública

La comitiva es desplaçarà a la rambla de Les Bòbiles per premer el polsador que il·luminarà la part alta del poble, a les 19.10h, on també hi haurà l’actuació dels Malaboig. L’acte acabarà amb la inauguració de la pista de gel a la plaça Mare Catarina amb espectacle de patinatge del FC Barcelona i tast de xocolata desfeta.