Gran representació del Martorell Atlètic Club al campionat d’Espanya sub-16

755

Gran representació del Martorell Atlètic Club (MAC) al Campionat d’Espanya sub-16, que es va celebrar aquest cap de setmana a La Nucia (Alacant). Guillem Solé, Martí Vidal i Miquel Andreu van aconseguir acabar la competició entre els quinze millors atletes d’Espanya. Un total de 712 esportistes van tractar d’aconseguir-hi medalla.

Guillem Solé va finalitzar el torneig a la 12a posició al triple salt amb un temps de 12.48s, quedant a 34cm de la seva marca personal. Martí Vidal va assolir el 13è lloc a la mateixa prova on ha registrat un temps de 12.46s, quedant-se així a només 23cm de la seva millor marca. Al salt de longitud, Miquel Andreu va aconseguir classificar-se en 10a posició, realitzant un salt de 6.19m, a 33cm de diferència de la seva marca personal.

Marcos Carrera, entrenador al Martorell Atlètic Club

Marcos Carrera, entrenador del MAC, es mostrava molt satisfet perquè els seus atletes van estar a prop de les seves marques i només van poder fer tres salts, “ja que els únics que poden fer sis són els vuit primers”. “Això sempre condiciona la competició ja que tens menys oportunitats per arriscar i per intentar treure el que portes dins”.

En el cas de Miquel Andreu, el darrer salt, nul per un dit, era de més de 6.40, i si hagués estat vàlid hagués entrat a la millora i hauria pogut fer tres salts més. Tot i així, Carrera valorava “molt positivament que no es van fer petits en competició, van sortir molt motivats i a donar-ho tot davant de rivals molt més grans físicament i amb molta més experiència”.

Guillem Solé, després de l’estiu treballarà per intentar repetir participació als nacionals la propera temporada, tant a pista coberta com a aire lliure a l’estiu. “Faig una valoració molt positiva perquè en tot moment van demostrar moltes ganes. Ja han fet un petit tastet de l’alta competició”, finalitzava Carrera.

El Campionat d’Espanya englobava 16 modalitats diferents: 100 metres, 300 metres, 600 metres, 1000 metres, 3000 metres, 110 metres tanques, 100 metres tanques, 1500 metres obstacles, salt d’alçada, salt amb perxa, salt de longitud, triple salt, llançament, llançament de martell, llançament de javelina, hexatló, octatló, 5000 metres marxa i 4×100 metres.