In Crescendo, guanyadors d”Oh Happy Day’, desplegaran el seu repertori dilluns a El Progrés

1566

In Crescendo, guanyadors de la segona edició del concurs Oh Happy Day de TV3, actuaran dilluns (19.00h) a El Progrés. El cor de Granollers es va imposar a la final amb el 50 per cent dels vots de l’audiència per davant de les corals Cantabile i Amarcord, segons i tercers respectivament. Oferiran un repertori variat amb cançons clàssiques i adaptacions modernes.

Dotze veus donen vida a les partitures que interpreta aquest grup vocal format per joves d’entre 16 i 24 anys. Es consideren una formació coral clàssica, però el seu repertori és molt variat i els hi agraden els reptes. Gaudeixen arranjant i interpretant cançons modernes, portant-les al seu terreny. L’Anna, la Laia, la Paula, la Samantha, l’Elsa, la Inés, la Maria Rosa i la Queralt estan creant el seu propi estil que, de moment, és molt camaleònic.

In Crescendo va competir amb vuit corals més d’arreu de Catalunya al programa Oh Happy Day de TV3 alçant-se amb el primer premi amb el 50 per cent dels vots de l’audiència, imposant-se a Cantabile –segons classificats, amb un 32,8 per cent de suports– i a Amarcord –tercers amb un 17,2 per cent–.

El cor guanyador es va endur un guardó que va arribar al plató de la mà dels Deudeveu, campions de la primera edició del programa, i una gira de tres concerts per Europa que els ha portat a la localitat croata de Rovinj, posteriorment a Zuric (Suïssa) i finalment a Varsòvia (Polònia).

Entrades

In Crescendo actuaran dilluns 27 d’abril (19.00h) al Centre Cultural i Recreatiu El Progrés. Venda anticipada d’entrades fins el 24 d’abril a la Llibreria Miró (C/ Francesc Santacana 12) i al Bar-restaurant El Passeig (passeig de Catalunya s/n), a 5 euros (general) i 4 euros per als menors de 26 anys i majors de 65 anys o pensionistes. També a Ticketea (www.ticketea.com). Venda d’entrades a taquilla des d’una hora abans del concert. 6 euros amb venda una hora abans a la taquilla.