Salvador Esteve inaugura la II Mostra del Transport i la fira de productes comercials

1002

L’alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, ha inaugurat aquest dissabte la II Mostra del Transport i la fira de productes comercials i industrials a Ca n’Oliveras. L’estand institucional de l’Ajuntament recull la tasca del Centre Ocupacional de Can Serra i el Centre Especial de Treball, amb la campanya Una casa, una flor.

La II Mostra del Transport acull vuit expositors de vehicles de les marques Nissan, Renault, Seat, Opel, Fiat, Kia, Citroën i Peugeot. La regidora de Comerç, Turisme i Patrimoni Històric, Maria Hinojo, ha destacat que “en un sol espai trobem les novetats de tots els concessionaris de Martorell, els comercials estan satisfets amb els resultats de l’any passat i per això repetim l’experiència”.

El recinte firal també allotja una mostra de vehicles clàssics i una exposició de motos de l’AMCAM i Motards Martorell, un circuit de bicicletes elèctriques i decars i tallers divulgatius per a aprendre a reparar vehicles. També hi trobem tres multisectorials, una exposició de cotxes tunejats, un servei de restauració i un estand d’energies renovables. També s’hi pot veure una mostra de les carrosses del Patronat de la Cavalcada de Reis.

Concurs de talladors de pernils
L’establiment local Va de Gla organitza diumenge (11.15h) una conferència sobre el món del pernil ibèric i el I Concurs de talladors de pernil Ciutat de Martorell (12.00h), amb la participació de sis talladors de nivell mundial en aquesta especialitat. En acabar el concurs, es podran fer degustacions de pernils a preus molt interessants.

26a campanya ‘Una casa, una flor’
La campanya Una casa, una flor és la culminació de la feina que fan els treballadors del Centre Ocupacional Can Serra i el Centre Especial Can Cases durant tot l’any. L’estand de l’Ajuntament està dedicat enguany a “fer visible la seva feina i a explicar als martorellencs que bona part de les flors que tenim a Martorell les cultiven aquests treballadors”, ha dit el primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa. Es repartiran gratuïtament 15.000 plantes de clavell de moro i begònies cultivades al viver.