Inaugurada la renovada plaça de Santa Maria al barri de Can Cases

2343
Inauguració plaça Santa Maria
Inauguració plaça Santa Maria

L’Ajuntament de Martorell ha inaugurat aquest dissabte al migdia la plaça de Santa Maria, al barri de Can Cases, inauguració que ha servit per encetar les festes del barri que se celebren a la zona aquest cap de setmana.

Aquesta plaça renovada compta amb una zona de jocs infantils nova i més àmplia que l’anterior, així com un augment significatiu de la zona verda de la plaça. La seva renovació va posar-se en marxa al mes de febrer després de que els veïns expressessin la necessitat de millorar un dels espais més concorreguts del barri.

A aquesta inauguració hi ha assistit l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor de Seguretat Ciutadana Josep Casasayas acompanyats del tinent d’alcalde Adolf Bargés, i dels membres de l’equip de govern Lluís Amat, Cristina Dalmau, Albert Fernández, Belén Leiva i Sergi Corral. Javier Sicilía, president de l’Associació de Veïns del Barri de Can Cases, ha explicat en aquesta inauguració la necessitat que aquesta plaça tenia de ser millorada, així com també ha destacat la distribució de la mateixa, que permet gaudir de diferents ambients en el mateix espai.

Javier Sicília, president AAVV Can Cases

Aquesta renovació ha consistit en la reparació de les zones malmeses pel pas del temps, col·locació de nou mobiliari urbà i renovació de l’arbrat. També s’hi ha creat una nova zona de gespa a la part superior i s’hi ha instal·lat jardineres laterals a l’àmbit de les escales. El parc infantil també s’ha ampliat amb jocs nous i una font d’aigua, i s’ha ampliat la part baixa per poder desenvolupar diferents activitats del barri.

El regidor Josep Casasayas ha destacat la millora de la plaça un cop finalitzades les modificacions. “Ha tingut un canvi brutal respecte el que hi havia. Hem pogut posar-hi més zona verda i, sobretot, arreglar els jocs infantil que estaven reclamats pels veïns.”

Josep Casasayas, regidor de Seguretat Ciutadana

Aquesta renovació de la plaça de Santa Maria ha estat un dels canvis significatius que el barri de Can Cases viurà en el futur proper. El nou pavelló triple esportiu, que ja ha començat les obres al barri, ajudarà també a modificar la configuració de la zona. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha comentat que el barri de Can Cases és un dels diversos espais que estan sent renovats al municipi.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell