Inaugurada l’exposició de treballs de fi de curs de les escoles d’art i moda

642

Aquest dijous s’ha fet la cloenda del curs de l’Escola d’Arts Plàstiques de Ca l’Oller amb la inauguració de la mostra de treballs de fi de curs. L’exposició es pot visitar fins el 22 de juny al Complex Educatiu Torrent de Llops i està dividida en diferents espais que apleguen pintura, dibuix, patchwork, ceràmica o patronatge.

L’exposició s’allotja, per quart any consecutiu, al Complex Educatiu Torrent de Llops i recull les principals obres treballades aquest curs en les diferents disciplines: art infantil, pintura, ceràmica, tall i confecció, brodats i patchwork. A la inauguració hi ha assistit la regidora d’Ensenyament en funcions, Mercè Morera, i el regidor en funcions responsable de l’Àrea de Servei a les Persones, Lluís Esteve, encarregats de lliurar els diplomes als alumnes participants.

Ensenyament de qualitat

La regidora d’Ensenyament, Mercè Morera, ha destacat la feina que es fa a les escoles municipal, “oferint ensenyament de qualitat i potenciant la creativitat dels alumnes, amb un plantejament pedagògic obert i integrador, que pretén formar els alumnes en diverses matèries com són les arts plàstiques, el patronatge o les labors”.

La tècnica d’Ensenyament, Dolors Fernández, ha afirmat que Ca l’Oller “s’està obrint al municipi, tot donant a conèixer la tasca que s’hi fa”. Això, segons Fernández, provoca “que cada any hi hagi més alumnes, principalment nens i nenes que fan dibuix, pintura o ceràmica i que creen cantera”. Actualment, Ca l’Oller compta amb una seixantena d’alumnes.

La professora de patchwork i brodats, Maria Torres, ha explicat que “és molt satisfactori veure com persones que mai han agafat una agulla acaben fent treballs tant elaborats i aprenen a combinar robes, formes i colors per fer cobrellits, coixins, camins de taula o catifes”.