Inscripcions obertes al programa ‘Accelera Martorell: Reptes de la Mobilitat Sostenible’

1196
Cloenda 'Accelera Martorell'

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible, impulsen per tercera vegada el programa primer de Preacceleració per a projectes emprenedors territorials d’alta especialització en el sector de la mobilitat amb la preacceleradora ‘Accelera Martorell: Reptes de la Mobilitat Sostenible’. L’inici del programa està previst aquest setembre 2023 i durarà fins al desembre. Les persones interessades en participar-hi i que disposin del perfil sol·licitat ja poden fer la inscripció al formulari online.

Martorell és un territori d’alta especialització en el sector de la automoció i la mobilitat, com demostra el fet que SEAT hagi apostat, recentment, per construir una nova planta d’assemblatge de bateries a la localitat. En aquesta línia, la convocatòria vol estimular una emprenedoria basada en la innovació i la tecnologia i que trobi solucions a la mobilitat en clau de sostenibilitat.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica, assegura que “consisteix en 100 hores de formació més 70 de mentoria. Les 100 hores de formació es desgranen en 60 de formació tècnica en l’ambit de la mobilitat sostenible per poder fer una mobilitat més d’acord amb la situació del planeta, i 40 hores d’emprenedoria”.

Carme Moles, tècnica de promoció econòmica

Moles també parla de la idoneïtat del curs: “Dona moltes eines per trobar solucions per al repte de la mobilitat basant-se en la sostenibilitat”. A més, un cop finalitzada la formació i les mentories, es durà a terme un acte de cloenda del programa, el Demo Day, on “es lliuraran 2.500 euros a la idea més innovadora, i el guanyador/a tindrà l’opció de 12 mesos d’allotjament gratuït al nostre viver d’empreses o coworking, amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels participants”.

Carme Moles, tècnica de promoció econòmica

La valoració es farà per part d’un jurat on els membres seran especialistes en el sector i valoraran l’aplicació dels coneixements adquirits en el programa de preacceleració en l’àmbit de la mobilitat sostenible i de la gestió empresarial, a banda de l’adaptació de la idea a la necessitat del mercat.

Per a més informació, es pot contactar amb el Centre de Promoció Econòmica del Molí Fariner per telèfon (93 775 31 01) o bé enviant un correu electrònic a la direcció moliempresa@martorell.cat.

Accelera Martorell