Israel Núñez correrà la ‘Marruecos on Bike’ amb l’equip d’ASDENT

198
Equip ASDENT Marruecos on Bike
Equip ASDENT Marruecos on Bike

El ciclista martorellenc Israel Núñez competirà a la ‘Marruecos on Bike’ a partir d’aquest dissabte i ho farà per explotar-ne la seva versió més solidària. En col·laboració amb l’associació ASDENT, el martorellenc fa pinya amb un equip de ciclistes d’un nivell molt alt i sumarà esforços per a una associació que busca la cura per a una malaltia minoritària.

Nuñez formarà part de l’equip ASDENT acompanyant Perico Delgado, Roberto Heras, Gustavo César, Emili Pérez i la mateixa Eva Giménez, la presidenta de l’associació i la mare de Nacho, el nen que pateix aquesta malaltia i a través del qual va començar ASDENT ara fa 10 anys.

La relació de Núñez amb ASDENT va més enllà d’una causa solidària, i per a la fundadora de l’associació, Eva Giménez, han trobat la fórmula perfecta per encaixar les dues coses: ciclisme i una finalitat solidària. “Hem traspassat els límits de col·laborar amb una causa, és una cosa més profunda”, ha exposat.

Eva Giménez, presidenta ASDENT

La ‘Marruecos on Bike’ és una prova on Israel Núñez pot sentir-se molt a gust, i és que va guanyar la Titan Desert el 2009 en el mateix escenari on es correrà enguany la ‘Marruecos on Bike’. El martorellenc torna a bolcar-se amb aquesta causa i admet que “sempre és un plaer ajudar l’Eva Giménez, sempre hi ha un sí quan em demana ajuda”.

Israel Núñez, ciclista martorellenc

La celebració dels 10 anys d’ASDENT arriba amb una de les proves més ambicioses on hi ha pres part. L’equip que viatjarà al Marroc n’és el millor exemple, i els participants lluitaran per imposar-se en una prova de 5 etapes i 450 quilòmetres. Giménez explica que arran de la pandèmia, moltes de les iniciatives que havien engegat van haver-les d’aturar, i la ‘Marruecos on Bike’ se’ls ha presentat com un escenari ideal per tornar-hi.

Eva Giménez, presidenta ASDENT

L’equip viatjarà aquest dissabte i engegarà diumenge. La ‘Marruecos on Bike’ compta amb cinc etapes d’una mitjana de 90 quilòmetres per dia. La priemra començarà a Taurirt i acabarà a Dades, la segona arribarà fins a Alnif en la tirada més llarga, de 118 quilòmetres; la tercera correrà fins a Rissani i les dues últimes faran el trajecte Rissani-Merzouga i Merzouga-Erfoud.