Ja es coneix el calendari de preinscripció i matrícula a les llars d’infants

611

Entre el 8 i el 19 de maig, obrirà el període de preinscripció a les llars d’infants municipals. La preinscripció es podrà formalitzar via telemàtica o presencialment a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME). Del 26 d’abril al 4 de maig, les llars d’infants martorellenques programaran jornades de portes obertes.

La publicació de l’oferta de places a les llars es farà entre el 3 i 5 de maig, i la presentació de sol·licituds del 8 al 19 de maig, via telemàtica o amb possibilitat de fer-ho a l’OME, amb cita prèvia. L’1 de juny es publicarà la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional, al Complex Educatiu i a cada centre.

Per presentar una reclamació, el termini serà del 2 al 8 de juny. El sorteig de número de desempat serà entre el 9 i 13 de juny. La publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació definitiva dels infants admesos i, si s’escau, de la llista d’espera serà el 15 de juny a les llars i al Complex Educatiu. I el període de matrícula del 16 al 22 de juny.

En el cas que totes les sol·licituds siguin admeses en la primera opció, s’entén que el període de reclamació i el sorteig no són necessaris, per tant, es proposa avançar el calendari de manera que la matrícula tingui lloc a partir del 12 de juny.

Una vegada realitzat el tràmit de matrícula se li comunicarà a les famílies dia i hora per anar a la llar, cita en la que la directora del centre les rebrà en una primera acollida a partir del 19 de juny.

Reunió informativa i portes obertes

La reunió informativa per a les famílies que volen inscriure els seus infants per primera vegada al servei de llars serà el 20 d’abril. Aquesta activitat s’organitzarà de manera presencial a la Sala d’Actes del Complex Educatiu, oferint dos horaris diferents: a les 11.00h i a les 17.30h.

Es farà una sessió de portes obertes a cada llar, entre el 26 d’abril i el 4 de maig, a les 15.30h amb cita prèvia. A la Llar d’Infants Les Torretes el 26 d’abril, a Pont d’Estels el 3 de maig i a Riu de Sons el 4 de maig. Aquelles famílies que no puguin assistir podran trucar a la direcció del centre per acordar un altre dia de visita.