Fins l’1 de març, és obert el període de presentació de candidatures pels Premis de la Nit de l’Activitat Física i de l’Esport de 2024. Persones o entitats poden presentar les seves propostes de candidatures a qualsevol de les nou modalitats de premis, que pretenen reconèixer els mèrits assolits durant l’any 2023. Els guanyadors es donaran a conèixer el 12 d’abril a la Nau 1 de Ca n’Oliveres.

La Nit de l’Activitat Física i de l’Esport “és un acte que organitza l’Ajuntament de Martorell per reconèixer a les persones, centres educatius i entitats locals que han destacat en diversos àmbits de l’activitat física i l’esport dins el nostre municipi”, destaca el coordinador de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Oriol Franch. Ell mateix afegeix que “els guardons pretenen donar un enfocament global i divers de l’esport a Martorell, mitjançant diverses modalitats, i reconeixeran els mèrits assolits durant l’any 2023”.

Qualsevol persona o entitat pot entrar a aquest enllaç i presentar les propostes de candidatures per a qualsevol de les nou modalitats: el Premi Reconeixement al patrocinador de l’any; dirigents de l’esport; a la millor organització d’esdeveniments esportius; al centre educatiu; a l’activitat física i l’esport inclusius, per a la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats; a l’activitat física i l’esport saludables; als valors de l’esport; a l’èxit esportiu més rellevant i, finalment, a la esportista i a l’esportista de l’any.

Oriol Franch, coordinador Regidoria Esports

La presentació de candidatures es podrà fer “fins el dia 1 de març, i qualsevol persona o entitat podrà presentar candidatures per dues vies; o be emplenant un formulari que trobaran tant en format paper a qualsevol de les Oficines d’Atenció a l’Usuari del PMPSAM com en línia en aquest formulari.

Oriol Franch, coordinador Regidoria Esports

Un cop finalitzada la presentació de candidatures, a partir de l’1 de març el jurat determinarà els finalistes de cada modalitat. Estarà presidit per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa; amb el regidor d’Esports, Gerard Mimó, i el director del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), Valentí Santos, com a vocals.

També l’integraran Oriol Franch, coordinador de la Regidoria d’Esports; Francisco Esteban García, guanyador premi d’honor 2019; Joan Tort, guanyador premi d’honor 2019; i com a membres independents, Antoni Real, periodista de Televisió de Catalunya, presentador i guionista del programa Temps de Neu i Temps d’Aventura; Eva Calbó, gerent del Consell Esportiu del Baix Llobregat; Eva Benito, consultora estratègica en el sector esportiu, directiva de la Federació d’Associacions de Gestors de l’Esport a Espanya i secretaria general de l’Associació de Gestors Esportius de Catalunya; Mariona Corbella, directora de la Fundació Esportsalus, i Lydia Pena, vicepresidenta de la Federació Catalana d’Handbol. El tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Ferran Maya, en serà secretari.