Javi Gómez deixa de ser entrenador del CF Martorell

564
Javi Gómez, exentrenador CF Martorell

Ahir dimecres el Club de Futbol Martorell va anunciar oficialment la sortida de Javi Gómez com a entrenador del primer equip masculí de l’entitat. El fins ara tècnic dels blanc-i-vermells va arribar al club el mes de desembre de 2022, procedent del FC Martinenc, i ha dirigit l’equip durant la segona meitat del curs 2022-2023 i les 20 primeres jornades de la temporada 2023-2024.

“El CF Martorell ha decidit que Javi Gómez, Danilo Lisengard i Carlos Mata deixen d’integrar el cos tècnic del primer equip de l’entitat. Des del club agraïm la seva implicació i el seu esforç durant aquest període al capdavant del primer equip i hi desitgem la millor de les sorts en la nova etapa que tot just comencen”, ha afirmat el club martorellenc a través d’un comunicat. L’entitat afegeix que la destitució es produeix “després d’una avaluació exhaustiva de la dinàmica esportiva i els resultats obtinguts durant aquesta temporada”, un període d’anàlisi i de reflexió interna.

Des de l’entitat s’assegura que ha estat una “difícil decisió”, justificada en el fet que “la dinàmica esportiva no ha estat l’adequada per assolir els objectius establerts a l’inici de la temporada”.

Tanmateix, el club expressa el seu agraïment “a la tasca exercida per Javi Gómez durant el seu temps al capdavant del primer equip. El seu compromís i professionalitat són indubtables, i la contribució al desenvolupament esportiu del club ha estat valorada i apreciada”.

La directiva està treballant activament “en la identificació i selecció d’un nou entrenador que pugui liderar l’equip cap a la consecució de les seves metes esportives i enfortir la identitat futbolística del club, que s’anunciarà com més aviat millor”, amb l’objectiu de contribuir “a revitalitzar la dinàmica de l’equip i a impulsar-ne el rendiment en l’àmbit competitiu” per portar-lo “a nous horitzons d’èxit”.

El ja exentrenador ha assegurat que és una decisió difícil de prendre: “Vaig fer saber al club que si em donaven suport i tenien confiança amb mi, jo seguiria. Però si no era així, no valia la pena continuar. I ells em van traslladar que no era així”.

“S’està acostumat que els clubs facin fora entrenadors, però no s’està acostumat que els entrenadors decidim dimitir i marxar d’un lloc. És una pena perquè és un club que li agafes afecte, però els números hi són”, ha afegit Javi Gómez.

Javi Gómez, exentrenador CF Martorell

El conjunt martorellenc ha disputat 40 partits sota les ordres de Javi Gómez i el seu cos tècnic, dels quals ha aconseguit 18 victòries i, fins fa un mes, 8 derrotes. Gómez ha explicat que, per desgràcia, “els resultats del mes no han estat bons. Sé que són excuses, però les lesions, perdre tota la línia d’atac… marxem sent quarts i sent un dels equips menys golejats. Marxem satisfets del treball realitzat”.

Javi Gómez, exentrenador CF Martorell

Javi Gómez també ha volgut agrair a tota la família de Martorell que haguessin confiat en ells i a l’afició pel suport que els han donat: “sempre tindré paraules d’agraïment cap a ells i també a la plantilla. Agrair a tothom i sentir que potser aquell objectiu, que era molt difícil, no s’ha complert”.

Javi Gómez, exentrenador CF Martorell

L’anunci de la sortida de Javi Gómez va fer-se dimecres al matí i pel moment l’entitat no ha fet públic qui en serà el substitut. Javi Gómez i el seu cos tècnic, Danilo Lisengard i Carlos Mata, deixen el grup a la quarta posició del Grup 3 de Primera Catalana, amb un total de 31 punts i un balanç de 8 victòries, 7 empats i 5 derrotes.