Javier Lucío oferirà diumenge un viatge des del segle d’or de la guitarra fins a l’actualitat

746
Javier Lucío, guitarrista

Joventuts Musicals de Martorell, amb el suport de la Regidoria de Cultura, ha programat per aquest diumenge, 24 de novembre, a les 19.00h, un concert amb el guitarrista Javier Lucío García, a Cal Nicolau. El músic farà un viatge des del segle d’or de la guitarra clàssica fins als nostres dies, mostrant-nos un paisatge sonor on conflueixen tots els estils que han fet la guitarra un instrument solista en tota regla.

Lucío neix a Càceres l’any 1992 i rep formació al Conservatori Hermanos Berzosa a Càceres, on obté un premi extraordinari en finalitzar els estudis. Continua el seu desenvolupament al Conservatori Superior de Música de Sevilla sota la tutela d’Antonio Duro, obtenint el premi extraordinari de final de carrera.

El 2016 comença el màster en interpretació musical amb el mestre Roberto Aussel a Colònia. Ha estat guardonat en concursos com a intèrpret solista, aconseguint el primer premi en el Concurs 11è de Joves Músics d’Extremadura, El segon premi en el 5è Concurs de Guitarra Juan Crisóstomo de Arriaga, el tercer premi en el 3r Concurs Internacional de guitarra Alhambra per a Joves, i recentment, ha obtingut el premi en el 89è Concurso Juventudes Musicales de Joventuts Musicals d’Espanya.

Ha ofert concerts en nombroses sales d’àmbit nacional i internacional, col·laborant també com a músic convidant en formacions musicals com la Gürzenich-Orchestra Köln, Internationale Ensemble Modern Akademie of Frankfurt (IEMA) y Curious Chamber Players of Stockholm.

Venda d’entrades