Jordi Florenza continuarà un curs més al front del femení de l’Handbol Martorell

1034

Jordi Florenza continuarà, una temporada més, com a entrenador de l’equip femení sènior del Club Handbol Martorell. Florenza seguirà doncs compaginant com fins ara les tasques de preparador amb les de president de l’entitat groc-i-negra, que va incrementant l’aposta pels equips femenins. El tècnic torna a marcar-se la permanència a Lliga Catalana com a principal objectiu del curs 2022-23.

Florenza acumula ja dos anys i mig dirigint les noies del sènior A, que el passat mes de juny van tornar a assolir la salvació. Mateix objectiu que tindrà, a partir de setembre, l’equip: “primer hem d’aconseguir la permanència i, a partir d’aquí, intentar millorar els resultats de la temporada passada”, explica l’entrenador.

També destaca que “aquesta serà la tercera temporada competitiva a la categoria. Cada cop hem anat a millor i, si enguany podem anar a més, estarem molt contents”.

Jordi Florenza, entrenador del femení del CHM

En aquesta nova aventura el Club d’Handbol Martorell ha oficialitzat, ara per ara, la renovació de 8 jugadores: Núria Morlesín; Sara Romero; Ainhoa Garrido; Cristina Sebastián; Nahir Skerl; Carla Canto; Melania Martín i Julia Garayoa. Causen baixa Angostina Estelrrich i Helena Sevilla (aquesta darrera, per una lesió de lligaments creuats, tot i que el tècnic confia en incorporar-la si es recupera correctament), i arriben tres noves integrants: Aina Valencia -ex portera del Sant Joan Despí-; Helena Moreno -ex del Sant Vicenç dels Horts- i Lorena Delgado, jugadora que procedeix del Terrassa, però que ja havia format part del club en categories inferiors. Tània Campoabadal i Andrea Garreta començaran amb el segon equip, tot i que s’espera que puguin jugar també al primer.

Jordi Florenza, entrenador del femení del CHM

Florenza diu sentir-se molt enorgullit “de l’evolució del primer equip i dels equips femenins, en general”, que ha portat a una millora quantitativa i qualitativa de les jugadores des de la base. Tot plegat, diu, ajuda “a que la dinàmica sigui cada cop millor”.

Jordi Florenza, entrenador del femení del CHM

La lliga començarà el 18 de setembre

L’equip martorellenc ja coneix grup, rivals i calendari de la primera fase a Lliga Catalana 2022-23 després que la Federació Catalana d’Handbol hagi publicat la seva composició. Les groc-i-negres jugaran al Grup A de Lliga Catalana, junt amb el Granollers Atlètic (baixat de Plata), Sant Vicenç B, Ribes, Les Franqueses, La Roca B i dos ascendits de Primera Catalana: el Sant Esteve de Palautordera i el Sant Joan Despí B (ascendit de 1a).

L’estrena serà a casa davant el Sant Esteve de Palautordera (el 17 o el 18 de setembre) i el primer desplaçament (Jornada 2) serà a la pista de l’Handbol Ribes el següent cap de setmana. La primera fase de la competició (Jornada 14) se celebrarà el 21-22 de gener de 2023. les martorellenques rebran el BM Granollers Atlètic a les IEM.