Artistes Plàstics. Ca l'Oller
Artistes Plàstics. Ca l'Oller

L’associació d’Artistes Plàstics de Martorell celebra la jornada de portes obertes ‘Experiència Artesana’ a Ca l’Oller, el proper diumenge 20 de novembre. Des de les 10.30h fins a les 15.00h, s’oferiran activitats amb l’objectiu de difondre l’art de quilòmetre zero i crear sinergies entre les persones interessades.

David Pérez, un dels membres de l’associació d’Artistes Plàstics, explica que “la jornada s’emmarca dins d’una proposta que impulsa el Consell Comarcal de l’Anoia, per tal de potenciar la creació, l’artesania i l’art. Tot i no ser artistes anoiencs i anoienques, ens hem sumat per segona vegada a l”Experiència Artesana’. Tota la gent que s’acosti a Ca l’Oller podrà visitar els diferents espais on les artistes residents estan treballant i també visitar la casa. A més, hi haurà tot un seguit d’activitats gratuïtes”.

David Pérez, membre de l'Associació d'Artistes Plàstics de Martorell

A la mostra exposaran les seves obres i impartiran els tallers els artistes La Liebre Lenta, Mho Dueñas, Sibux Fotografia, Blu Tròpik, Mandarines Atelier, Alma Silvestre i Arantxa Pardo. “Sibux Fotografia i Blu Tròpik faran una convenció de cianotípia i la Liebre Lenta de calques ceràmiques. A més, Mho Dueñas oferirà un espai lliure de creació i dibuix al seu taller i la Manderines Atelier farà un recorregut per les diferents nines que han participat en la seva última exposició Fuera de escena. Per acabar la jornada, es gaudirà d’un vermut i un petit pica-pica, on poder conèixer les artistes i interactuar amb elles”.

David Pérez, membre de l'Associació d'Artistes Plàstics de Martorell

Aquests tallers oberts són una oportunitat de franc per poder tenir un primer contacte amb les diferents disciplines que s’ofereixen a Ca l’Oller. Per a apuntar-se no cal tenir nocions d’art, només es requereix inscripció als tastets de cianotípia, calques ceràmiques i pintura, que es podran fer a través dels correus electrònics de les artistes: blutropik.art@gmail.com; rubio.conxi@gmail.com i martoart.mho@gmail.com.