Josep Díaz exposa ‘Racons de la memòria’, mostra de pintura i dibuix al puntillisme

514
'Racons de la memòria' de Josep Díaz Galera

El martorellenc Josep Díaz-Galera debuta com a artista en l’exposició de pintura i dibuix Racons de la memòria, que es podrà visitar al vestíbul de la Biblioteca Francesc Pujols fins al 28 de desembre. La mostra es va inaugurar aquest dimarts passat amb l’assistència del regidor de Cultura, Andreu González.

En aquesta mostra es podran veure 12 obres de “l’última faceta de la meva afició a la pintura, que és el dibuix a l’estil del puntillisme. Al llarg de la meva vida també he fet pintures a l’oli amb espàtula, de les quals també hi ha una petita representació, però en aquest cas, fotografiada, perquè es tracta de quadres molt grans que no hi poden ser per falta d’espai. També hi ha un tast de les composicions al pinzell i a l’aquarel·la”, explica el pintor i dibuixant.

Josep Díaz, artista autor de la mostra 'Racons de la memòria'

A banda de l’estil, en les creacions de Josep Díaz també és important la temàtica. “Hi ha motius de llocs on he estat molt feliç, com és el Prepirineu, on hi he estat molt sovint quan els nens eren petits. És una zona que sempre la tenim a la ment i per això queda reflectida a l’hora de pintar. També queda plasmat el poble de Claramunt, on he viscut tota la meva infantesa”.

Josep Díaz, artista autor de la mostra 'Racons de la memòria'

L’entrada a l’exposició, orientada al públic familiar, és lliure per tothom els matins de dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00h, i de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00h, i de 16.00 a 20.30h. Els dies 27 i 28 de desembre la Biblioteca estarà oberta només a la tarda, de 16.00 a 20.30h.