Martorell acomiadarà l’any amb la Festa Rac105 a la Nau 2 de Ca n’Oliveres

817

Martorell celebrarà Cap d’Any amb la Festa de Rac105 amb els disjòqueis i locutors de l’emissora, Ernest Codina i Arnau Molet. La cita serà a partir de les 01.00h de la matinada, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. Una festa especialment pensada per als joves de Martorell, però hi pot entrar qualsevol a partir dels 16 anys. Hi haurà cotilló, sorpreses, foc fred i els millors èxits del moment.

La regidora de Joventut, Raquel Sans, comenta que “els joves de Martorell que tinguin o es facin el Carnet Jove del Patronat Municipal de Serveis a les Persones de Martorell (PMSAPM) podran adquirir una entrada gratuïta. Per fer-se el Carnet Jove, només han d’apropar-se a la planta baixa del Centre Cultural i allà els hi gestionaran”. Un cop s’inscriguin, rebran per mail el seu usuari i contrasenya i les instruccions per adquirir aquesta entrada gratuïta.

Raquel Sans, regidora de Joventut

Sans apunta “serà una gran festa per començar l’any, amb moltes sorpreses. Espero que els joves s’animin a venir i que tinguin una molt bona entrada d’any”. L’entrada pels que no tinguin el carnet serà de 10 euros amb consumició i la podran adquirir al portal entrades.martorell.cat.