Joventut posa en marxa al novembre una nova edició del Taller de Cinema

574

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Martorell ha obert les inscripcions per participar al Taller de Cinema, dirigit pel cineasta Jaume Fargas, que començarà el 5 de novembre al Complex Educatiu. Encara queden places disponibles i els interessats han d’apuntar-se al SIJ Punt Nord, 2n pis del Centre Cultural.

Es tracta d’un taller pràctic on els participants escriuran el guió, faran el rodatge i el muntatge d’un curtmetratge de ficció. El cinema és una activitat que reuneix disciplines molt variades. Seguint el procés de fabricació d’un film, els participants aprenen les bases de tots els oficis relacionats amb el cinema (guionista, productor, director, actor, càmera, il·luminador, maquillador, accessorista, muntador…).

Fer un curtmetratge és un treball d’equip on es demana el màxim de cada individualitat. Adquirir aquest valor és un dels objectius del taller. Els participants realitzaran el film expressant els seus gustos, les seves inquietuds i la seva personalitat. El Taller de Cinema posa tot el material professional necessari. No es precisa d’experiència prèvia.

El curs serà impartit per Jaume Fargas, que va estudiar Belles Arts a Barcelona i cinema al Studio National des Arts Contemporains a França. Les sessions es faran al Complex Educatiu Torrent de LLops, del 5 de novembre de 2015 al 3 de març de 2016, els dijous de 18.30 a 20.30h. El preu és de 70 euros.

Els interessats es poden inscriure al SIJ Punt Nord, 2n pis del Centre Cultural. Més informació trucant al 649 59 33 93.