Judit Diemunsch i Martina Morató guanyen el 3r Concurs de Cartells de Nadalem i Carnaval

1618
3r Concurs de Cartells Nadalem i Carnaval
3r Concurs de Cartells Nadalem i Carnaval

Judit Diemunsch i Martina Morató s’han proclamat guanyadores del 3r Concurs de Cartells de Nadalem i Carnaval, organitzat per la Regidoria de Cultura. Les participants s’emporten 700 euros i la publicació de les seves obres a banderoles, cartells i mitjans de comunicació durant la celebració d’aquestes festivitats.

La guanyadora del cartell de Nadalem ha estat Judit Diemunsch de 30 anys i resident a Roda de Ter (Osona). Es dedica al món del paisatgisme, tot i que se sent atreta pel disseny i la comunicació. Aquest era el primer cop que es presentava al concurs de Martorell, però ja havia participat d’altres certàmens similars. “Volia que fos un disseny senzill, que jugués amb tres colors, equilibrat, concís i sense gaire carregament”, ha definit.

Judit Diemunsch, guanyadora cartell Nadalem

Martina Morató és de Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental), té 25 anys i treballa com a dissenyadora gràfica. Es va presentar a aquest concurs per la llibertat de creació i perquè a Martorell hi té família. Ha guanyat el millor cartell de Carnaval amb una proposta feta de “retalls de diferents objectes relacionats amb les disfresses, com una espècie de collage, però digital, fet amb Photoshop i Illustrator. Una imatge acolorida i molt cridanera”.

Martina Morató, guanyadora cartell Carnaval

La finalista dels cartells de Nadalem ha estat Bàrbara de Leon i el millor cartell menor de 16 anys ha recaigut en Diego López. La finalista dels cartells de Carnaval ha estat Virginia Gil i el millor cartell menor de 16 anys el de Paula López. El premi al millor finalista ha estat de 300 euros i el premi a l’artista local menor de 16 anys de 60 euros.

El jurat estava integrat per personal del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) i gent relacionada amb el món gràfic i artístic com Anna Gil Llopart, Francisco José Martínez Arasa, Pere Perelló Montaner, Cristina Sánchez Machado i Laura Soriano González. Els membres del jurat van valorar la referència, la presència o l’al·legoria d’elements simbòlics en els cartells. Les imatges presentades seran exposades al vestíbul del Centre Cultural durant la programació del Nadalem.