La 21a edició del Torneig 3×3 de bàsquet solidari recapta 400 euros per a Moçambic

412
21è Torneig 3×3 bàsquet solidari

El Pavelló Esportiu Municipal de Martorell ha acollit una nova edició del Torneig 3×3 de bàsquet solidari en favor de l’ONG Mans Mercedàries, organitzat pel Club Bàsquet La Mercè. En aquesta competició, han participat un total de 36 equips repartits en sis categories: Mini, Cadet Femení, Infantil-Cadet Masculí, Júnior- Sènior Masculí i Femení, i Veterans. A més, s’ha disputat un partit entre els nens que formen l’escola de bàsquet del club blau cel.

Gràcies a aquest 21è Torneig 3×3 de bàsquet solidari, el CB La Mercè ha aconseguit recaptar un total de 400 euros, que ha entregat a l’ONG martorellenca i que aniran destinats al projecte de construcció d’un centre educatiu a la ciutat de Beira (Moçambic). Els diners, també serviran per al programa de beques universitàries dels 38 joves de les missions mercedàries arreu del món.

La presidenta del CB La Mercè, Laura del Amo, ha fet una valoració molt positiva de la jornada i ha exposat que “formar part de l’esdeveniment com a ciutat del bàsquet català ens ha permès mostrar la nostra comunitat unida i compromesa. La força de l’esport per unir-nos i inspirar-nos ha estat evident avui, i esperem poder-ho seguir fent molts més anys”.

Laura del Amo, presidenta CB La Mercè

El fundador i president de l’ONG Mans Mercedàries, Ton Toset, s’ha mostrat molt content de formar part d’aquesta meravellosa “festa” del 3×3 i ha assegurat que “el CB La Mercè és fantàstic i sempre tenim marcat en l’agenda aquest acte, que ens fa sentir molt feliços. Aquest any, els diners recaptats van destinats al projecte del centre educatiu de Beira i també ens serviran per al programa de beques universitàries. Ens aniran molt bé”.

Ton Toset, fundador i president ONG Mans Mercedàries

Pel que fa als premis, els guanyadors de cada categoria han quedat definits ben entrat el migdia i han estat els equips “The Future Stars” (categoria Mini), “Coquetes” (Cadet Femení), “LV” (Infantil-Cadet Masculí), “Motasim” (Júnior-Sènior Masculí), “Las 98” (Júnior-Sènior Femení) i “The Old Stars (Veterans). A més, durant el torneig s’ha celebrat el concurs de triples, on Maria Huelin i Meritxell Grau s’han imposat, el concurs de 2ball, que se l’han adjudicat les parelles formades per Raquel i Paco Casino, i Núria i Toni Gomà. Mentre que el trofeu de súper cistella, se l’han emportat Pol Carrión i Júlia Arcas.

Aquesta 21a edició del Torneig 3×3 de bàsquet solidari en favor de l’ONG Mans Mercedàries, organitzat pel Club Bàsquet La Mercè, és un dels actes que s’emmarca dins el programa d’activitats previstes al nostre municipi com a Ciutat del Bàsquet Català durant tot aquest any 2024.