La 2a Trobada de la Gent Gran se celebra aquest diumenge a Ca n’Oliveres

1242
1a Trobada de la Gent Gran
1a Trobada de la Gent Gran

Diumenge, 1 de desembre, l’Ajuntament de Martorell celebra la 2a Trobada de la Gent Gran. La festa es farà a Ca n’Oliveres, de 13.30 a 19.00h, amb dinar popular, reconeixements, música i ball d’envelat. L’entrada és gratuïta, però cal recollir la invitació als esplais de gent gran o a les Oficines d’Atenció al Ciutadà. Hi haurà transport gratuït i adaptat per arribar-hi.

La Trobada de la Gent Gran es va celebrar l’any passat, per primer cop, amb l’objectiu d’unificar les festes d’aniversaris dels esplais de la Vila i Buenos Aires, així com homenatjar les persones i entitats que col·laboren desinteressadament en el benestar d’aquest col·lectiu. L’èxit de convocatòria -hi van assistir prop de 1.300 persones- ha fet que la Regidoria de Gent Gran instauri aquesta festa com a cita obligada en el calendari.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha dit que “reconeixem poc la gent gran i són els qui ens han inculcat una sèrie de valors i una manera de fer. És important reunir-los i que les institucions més properes, com els ajuntaments, els posem en valor. L’any passat va anar molt bé i aquest any preveiem un creixement en nombre d’assistents, per això el dinar es farà a la Nau 1 i el ball a la Nau 2. Pot ser una festa molt rodona”, ha dit l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“És una trobada molt entranyable. Sovint organitzem activitats que no sabem quina en serà la recepció per part dels veïns, però la 1a Trobada de Gent Gran va tenir una acollida espectacular; tothom s’ho va passar d’allò més bé i ens van demanar de repetir-la i, fins i tot, de fer-ne dues a l’any”, ha remarcat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Fonollosa ha recordat que “hem de treballar per tothom, però sobretot per aquells col·lectius més vulnerables, no només des del punt de vista econòmic, sinó també social. Un dels problemes de la gent gran és, malauradament, la solitud. Ens hem d’esmerçar per acostar-nos amb programes i activitats gratuïtes perquè hi pugui participar tothom”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La 2a Trobada de la Gent Gran és de franc, però per assistir-hi és necessari fer inscripció a algun dels dos esplais de la gent gran -de Buenos Aires o de La Vila- o bé a les Oficines d’Atenció a l’Usuari: el Pavelló Esportiu Municipal, el Complex Esportiu La Vila, el Complex Educatiu de Martorell, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del PMSAPM Martorell a la plaça de la Vila o el Centre Integral d’Esport i Salut (CIES).

2a Trobada Gent Gran
2a Trobada Gent Gran