La 5a Nit de Rebaixes convertirà dissabte la rambla de Les Bòbiles en un aparador gegant

743

Amb l’època de rebaixes, els botiguers busquen noves fórmules per atraure la clientela. La rambla de Les Bòbiles acollirà aquest dissabte 9 de juliol, de 19.00 a 02.00h, la 5a edició de la Nit de Rebaixes organitzada per l’associació de comerciants Nou Martorell. Gangues i gastronomia són el reclam perfecte per animar les vendes en un horari fora de l’ habitualment comercial.

La fira comptarà una trentena de carpes comercials de roba, calçat, complements, parament per la llar, bellesa, estètica o productes de viatge amb atractius descomptes que arribaran, en alguns casos, fins al 70 per cent.

A més, segons ha avançat el president de l’associació de comerciants Nou Martorell, Marc Casasayas, hi haurà música, una zona gastronomòmica amb foodtrucks i una altra de destinada al tast de vins, caves i cocktails. “Els visitants poden aprofitar la tarda per passejar i fer les seves compres, i la nit per sopar i prendre alguna cosa”, ha dit.

La voluntat dels botiguers és “dinamitzar el comerç de proximitat i enfortir les vendes, acostar-nos a la gent, engrescar-la perquè compri en un escenari diferent amb activitats atractives per a tota la família”, ha assegurat Casasayas, qui també s’ha congratulat que l’esdeveniment hagi anat creixent progressivament en nombre de visitants, vendes i horari.