La Banda Simfònica de Martorell farà concert de Nadal divendres i inclourà altres gèneres

867

La programació musical del Nadalem continua aquest divendres 23 de desembre amb el concert de Nadal de la Banda Simfònica de Martorell. La cita començarà a les 19.00h a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural i inclourà un repertori de cançons nadalenques catalanes i internacionals. La formació musical també interpretarà altres estils musicals molt variats.

Enric de Castro, director de la Banda Simfònica de Martorell, destaca que “farem un repertori força variat, amb peces nadalenques, però també d’altres gèneres. Dels temes nadalencs interpretarem cançons típiques catalanes i també algunes peces del Continental Christmas, un compendi de nadales internacionals. També tocarem peces d’orquestra d’Strauss relacionades amb aquestes dates”.

Els temes nadalencs composaran la part final del concert, però abans, com explica de Castro, “interpretarem algun pasdoble; peces rítmiques del folklore jueu i de l’Europa de l’Est del Klezmer Karnival; un tema del conegut compositor de tangos Astor Piazzola; música de pel·lícules; temes pop amb un tribut a Ray Charles, i una petita selecció de clàssics de Beethoven”. Afegeix de Castro que “el ritme serà creixent: començarem amb temes clàssics i tranquils, anirem guanyant ritme i finalitzarem amb les cançons de Nadal”.

El preu de l’entrada a taquilla serà de 4 euros, i la venda d’entrades es farà des d’una hora abans de l’inici del concert.

Presents a les properes cites festives

La Banda, composada en l’actualitat per 26 músics, tornarà a actuar a casa en dues ocasions el proper mes de gener de 2017. La primera cita serà a la Cavalcada de Reis del 5 de gener; l’altra tindrà lloc durant la festa dels Tres Tombs, el cap de setmana del 7 i 8 de gener.