La Biblioteca Martorell comença l’horari d’estiu aquest dilluns i fins el 15 de setembre

1092

Del 15 de juny al 15 de setembre, la Biblioteca Martorell farà horari d’estiu. Obrirà de dilluns a divendres de 16.00 a 20.30h i dimecres de 10.00 a 14.00h. Els dissabtes romandrà tancada. Amb aquest horari es pretén donar un servei d’obertura flexible i adaptat a la dinàmica d’estiu dels usuaris.

La Biblioteca Martorell continuarà oferint els seus serveis: audiollibres, acollida a persones nouvingudes, activitats infantils i familiars, activitats per a adults, aules multimèdia, bústia de retorn de documents, consulta de base de dades, informació local, prèstic interbibliotecari, renovació de documents, reserva de documents, reserva d’ordinadors, Wi-fi, butlletins electrònics, internet, prèstic d’autoservei i sales d’estudi.

Especial estiu

L’equipament presenta les millors propostes de la Biblioteca virtual perquè gaudeixis de l’estiu i les vacances. Tant si marxes com si et quedes, tens un munt de recursos per gaudir de l’estiu. Per als més inquiets tenen receptes estivals, cuines del món, propostes literàries, pel·lícules, músiques, festivals i concerts…

Per als més viatgers, consells fotogràfics, els millors blocs de viatges, recomanacions per fer els preparatius… Per als amants de la platja, consells per cuidar la salut mentre prenem el sol. Si aprofites l’estiu per treballar, trobaràs recursos per buscar feina i per formar-te. I per acabar, activitats per als més menuts i avantatges del carnet de biblioteques.