La Coral Ars Nova farà cantar el seu públic en el concert de Sant Esteve

1607
Coral Ars Nova
Coral Ars Nova

La Coral Ars Nova ja prepara els últims detalls del concert de Sant Esteve, el que serà la darrera actuació del 2017. L’entitat, que oferirà un repertori de nadales a l’Església de Santa Maria de Martorell amb la col·laboració de la secció infantil, proposa dues novetats important en l’edició d’enguany d’aquest concert.

Per una banda, el públic tindrà un pes molt important en el repertori de l’actuació. Els espectadors interactuaran amb la coral i podran seguir les lletres de les nadales per poder cantar-les amb el grup que dirigeix Xavier Pagès. De l’altra, la taquilla inversa. Enguany, enlloc de cobrar entrada a un preu fix, la coral aposta per deixar a la lliure elecció dels assistents l’aportació pel concert que hagin presenciat. La recaptació del concert, doncs, anirà en funció del que opini el públic del concert.

La Coral Ars Nova ha viscut un relleu en la seva presidència. Francesca Caldés substitueix Mario Lozano al capdavant de l’entitat, i ho fa després de més de dues dècades com a cantaire i integrant de la junta directiva. Per a Caldés, assumir aquest encàrrec és un repte. “Col·laborar amb la coral sempre m’ha agradat, i ara que tinc més temps és perfecte per a mi”, ha dit Caldés.

Francesca Caldés, directora Coral Ars Nova

Segons el director de la coral Xavier Pagès, l’encaix amb Caldés no serà gens difícil. pagès rep amb il·lusió la nova presidenta: “fa molts anys que ens coneixem, ja hem treballat junts, ha sigut alumna meva, i tenim moltes coses en comú”.

Xavier Pagès, director Coral Ars Nova
Xavier Pagès i Francesca Calders, director i presidenta de la Coral Ars Nova
Xavier Pagès i Francesca Calders, director i presidenta de la Coral Ars Nova

Amb l’agenda a punt

Després d’acomiadar l’any, la Coral Ars Nova ja té previstes dues actuacions per al 2018. El proper 4 de març, Martorell rebrà un musicoral del Baix Llobregat, una trobada de corals de la comarca. El 7 d’abril, viatjarà fins a Sant Celoni, on prendrà part d’una actuació de diferents corals a la qual ha estat convidada.