La Creu Roja proposa un ‘Sant Jordi solidari’ i recull contes i llibres infantils

757
41 Fira del Llibre de Sant Jordi

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord impulsa una campanya que porta per nom ‘Sant Jordi Solidari’. Des d’ara i fins la Diada del llibre i de la rosa, l’organització solidària recollirà contes i llibres, que es destinaran als infants de les famílies a les que atén dins del nostre entorn comarcal. La campanya es duu a terme a Olesa de Montserrat i a Martorell.

A la nostra població s’han establert dos punts de recollida. D’una banda, la Biblioteca Martorell, que ha habilitat un espai dins les seves dependències. De l’altra, el local de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, situat al carrer de Sant Llorenç d’Hortons número 5, al barri del Camí Fondo. Tothom qui vulgui pot anar-hi a portar llibres i contes amb aquesta finalitat.

La tècnica referent de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, Griselda Sanahuja, explica que “el nostre objectiu és aconseguir arribar a la xifra d’uns 200 llibres i contes infantils, que destinarem als infants de les famílies que habitualment atenem des de l’entitat i que participen en tots els nostres projectes”.

Griselda Sanahuja, tècnica referent de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord

La recollida del material es farà des d’aquest dilluns i fins el proper divendres 23 d’abril, Diada de Sant Jordi. La setmana vinent, l’organització solidària començarà a distribuir els lots de llibres entre els infants beneficiaris.

Sant Jordi Solidari