La Deixalleria Mòbil interromp el servei tres dies per reparació

270
La nova Deixalleria Mòbil
La nova Deixalleria Mòbil

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell comunica que la Deixalleria Mòbil estarà fora de servei entre el dilluns 21 i el dimecres 23 de juny. El motiu de l’aturada provisional són les tasques de reparació que s’han d’efectuar al vehicle. El divendres 25 de juny es restablirà el servei amb normalitat.

Segons el calendari establert, la Deixalleria Mòbil havia d’estar disponible el proper dilluns i durant tot el dia a la plaça de Pere Teixiné; dimarts al passeig de Catalunya -matí- i a la plaça de l’11 de setembre -tarda- i dimecres a la plaça de les Hores -matí- i a la plaça de Santa Maria -tarda-.

Des de Medi Ambient es demana a tots aquells veïns i veïnes que tenien previst dipositar residus durant aquests dies, que els portin la setmana següent.

Com a alternativa, també poden dur els residus a la Deixalleria Municipal -al Polígon Industrial de Can Bros- o, en funció de la seva tipologia, als contenidors ubicats a carrers i places de Martorell: als 28 contenidors d’oli -oli de cuina en ampolla de plàstic ben tancada-; a les 14 minideixalleries per a dipositar CD i DVD, cartutxos de tinta, bombetes, piles i bateries de mòbil, petits aparells com carregadors, comandaments a distància, etc-; als 13 contenidors de roba usada o bé als 10 panells publicitaris amb recollida de piles.

Per localitzar tots aquests punts, es pot consultar aquest plànol al web Martorell recicla.