La Dra. Prados, del servei d’Endocrinologia de la FHSJDM, participa a la 1a Jornada per a l’abordatge de l’obesitat

470

El passat dimarts, 5 de març, en el marc de la commemoració del del Dia Mundial de la Obesitat, va tenir lloc al Complex Hospitalari i Universitari Moisès Broggi (CHUMB) de Sant Joan Despí la 1a Jornada per a l’abordatge de l’obesitat organitzat pel Consorci Sanitari Integral (CSI). La sessió va comptar amb la participació de la Dra. Montse Prados, metgessa adjunta del servei d’Endocrinologia de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM).

La Dra. Prados va moderar la taula sobre ‘Atenció Primària / Atenció Hospitalària: Qui fa què? Què s’està fent?’ juntament amb Juan Francisco Pajares, de Continuïtat Assistencial del CHUMB i la Dra. Montse Guerrero, de Medicina Familiar i Comunitària del CAP Verdaguer.

La metgessa també va participar-hi com a ponent a la taula sobre experiència del pacient, on professionals i pacients conversen sobre experiències que viuen amb l’obesitat. L’adjunta del servei d’Endocrinologia de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell va destacar la importància d’anar de la mà de l’Atenció Primària amb l’Hospitalària en l’abordatge de l’obesitat i va afirmar que cal treballar conjuntament per tal de donar eines a la població per a la prevenció i la promoció d’un estil de vida saludable.

Per la tarda, en el marc d’una sessió dirigida a la ciutadania, la Dra. Prados va fer una xerrada divulgativa, centrada en una nova manera d’encarar l’obesitat, que es va fer al centre cívic Antoni Gaudí de Sant Joan Despí.