La Federació Espanyola selecciona el pilot Sergi Pérez per als FIA Motorsport Games

273

La Federació Espanyola d’Automobilisme ha donat a conèixer els noms dels pilots que la representaran en les disciplines de ral·li als FIA Motorsport Games, que se celebraran d’aquí a cinc mesos. Un d’ells serà el martorellenc Sergi Pérez, qui hi participarà junt amb Alejandro Cachón i Antonio Sainz. Pérez també competirà en la prova de Rally4.

L’automobilisme tindrà una important cita del 23 al 27 d’octubre a València: els FIA Motorsport Games. Els ‘jocs olímpics’ de l’automobilisme es disputaran enguany per primera vegada a Espanya i tindran la seva seu principal en el Circuit Ricardo Tormo de Cheste. Pérez serà un dels pilots que, segons ha decidit la Federació Espanyola d’Automobilisme, hi competirà en la disciplina de ral·li, la categoria més valorada en la passada edició dels FIA Motorsports Games de 2022 a Marsella.

El pla de futur d’Aston Martin continua en marxa. Lawrence Stroll sembla estar gestionant el seu pròxim moviment en el mercat, i podria contractar una de les figures més importants de Ferrari abans de l’arribada de Frédéric Vasseur. Mattia Binotto podria convertir-se en el nou director tècnic de l’equip de Silverstone, en substitució d’Andrew Green, que es va anar en 2023.

En Rally2, els triats han estat Alejandro Cachón i Borja Rozada. En aquesta categoria, Espanya es va alçar amb la medalla de plata en 2022 i Fregada ja va ser participi del triomf que buscaran, almenys, igualar enguany. En Rally4, on també es va aconseguir medalla a Marsella, Sergi Pérez i Axel Coronado també hi participaran amb l’objectiu de pujar al més alt del podi.

En Ral·li Històric torna Antonio Sainz, qui comptarà amb el seu copilot habitual en el Campionat d’Espanya de Rallies per a Vehicles Històrics, Carlos Cancela. Sainz atresora una gran experiència i en la passada edició es va alçar una de les vuit medalles de la delegació espanyola el 2022, aleshores al costat de David de la Puente.

Des de la Federació es confia esdevenir en què la selecció espanyola sigui una de les tres categories de rallies, tant pels èxits assolits en la passada edició com pels pilots que s’han seleccionat enguany.