La nova ‘Feria de Abril’ portarà aires andalusos a la plaça de les Cultures el cap de setmana

1015

Aquest dissabte i diumenge, l’associació de comerciants Nou Martorell i l’establiment La Tapa de Lucifer organitzen, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell i de l’associació Fem Vila, la ‘Feria de Abril’ a la plaça de les Cultures. Una experiència nova a Martorell que l’entitat comercial ha decidit iniciar a proposta d’un dels seus associats. Hi inclourà diversos espectacles musicals i de ball, gastronomia, i sorteigs de productes aportats pels establiments col·laboradors.

La cita comença dissabte, de 12.00h a 00.00h, i diumenge s’inicia a la mateixa hora i fins a les 20.00h. A la plaça, hi haurà una fira comercial amb parades d’establiments de Nou Martorell i Fem Vila, i atraccions infantils. Pel que fa a les actuacions, compten amb la direcció artística de Paco Jara, i amb les intervencions del Cuadro Asociación Alma Calí-Paco Valero, Karmen García, Katy Estrada, Paco Jara, A. Blanco, M. García, El Dídac, Killo Flamenkillo, Loli Reyes i Duende Flamenco.

Raúl López, president de Nou Martorell, concreta que “les actuacions musicals de cante, quadres flamencs i música andalusa començaran, tan dissabte com diumenge, al voltant de les 17.00h i es perllongaran fins a les 23.00h i fins a les 20.00h, respectivament”. Quant a la proposta, destaca que “com a associació estem disposats a donar suport a tot tipus d’esdeveniments que proposin els nostres associats, sempre que tinguin un caire cultural, social, familiar i comercial”.

Raúl López, president de Nou Martorell

Durant els espectacles, s’oferirà servei gastronòmic i de begudes. A més, el diumenge a les 20.00h se celebrarà el sorteig d’una panera gegant amb tot tipus de productes: paletes ibèriques, cava, vi, embotits, conserves, dolços, licors, CD’s dels artistes participants, entrades per anar al cinema i 2 vals per a una nit d’hotel al Ciutat de Martorell per a dues persones. Els tiquets per participar a la rifa tenen un cost de 3 euros. López destaca que hi han col·laborat molts establiments.

Raúl López, president de Nou Martorell

López comenta que “la proposta es va gestar a l’establiment de restauració ubicat als baixos del Centre Cultural, La Tapa de Lucifer, que s’han encarregat de coordinar i portar els artistes”. Afegeix que a Martorell hi ha un gran volum persones que tenen un origen andalús i que s’escau fer una festa com a aquesta dirigida a tots ells.

Raúl López, president de Nou Martorell

Nou Martorell ja treballa en propers esdeveniments: la ‘Shopping Night’ i la Fira Medieval. Alhora, segueix buscant sinèrgies amb les altres entitats comercials martorellenques: Fem Vila i Comerç Amic.