La FHSJDM convida a participar als concursos de dibuix i fotografia de la Setmana de la Lactància

735

Amb motiu de la Setmana de la Lactància Materna (SLM 2022) que tindrà lloc del 16 al 21 d’octubre, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) convoca una nova edició dels concursos de dibuix i fotografia que tenen com a temàtica l’alletament matern. La FHSJDM convida grans i petits a fer un dibuix o una fotografia on la lactància materna sigui la protagonista.

Els treballs s’han d’enviar en format digital jpg amb una mida màxima de 10 MB a la direcció de correu electrònic semlacmat@hmartorell.es. Tothom pot participar en la modalitat de dibuix o en la modalitat de fotografia, segons edat i seguint les bases que es troben a l’apartat de la SLM 2022 a la web de la FHSJDM. Els premis consistiran en un lot de material de dibuix per qui guanyi el concurs de dibuix i 200 euros per qui guanyi el de fotografia.

Les persones premiades es donaran a conèixer el dia 21 d’octubre i es publicaran a la web de la FHSJDM. Durant la celebració de la SLM 2022 es podran veure totes les obres a l’entrada del centre hospitalari.

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), juntament amb l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Metropolitana Sud i el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, celebren un any més la Setmana de la Lactància Materna 2022, que tindrà lloc del 16 al 21 d’octubre.

Durant una setmana se celebreran tot un conjunt d’activitats entre xerrades, tallers i col·loquis al Baix Llobregat Nord amb l’objectiu comú de promoure aquest tipus d’alimentació per als nadons i que la població en general en conegui la importància i els avantatges. L’edició d’enguany recupera el 100% de la presencialitat.

La inauguració oficial es farà el proper diumenge, 16 d’octubre, a la plaça de les Cultures de Martorell i comptarà amb stands informatius sobre com donar llet, el porteig natural i el Centre de naixements de la FHSJDM. També activitats per a petits i grans com pintacares i pintapanxes, un racó de contes i música, així com parades amb roba i joguines per a nadons i parades amb productes de lactància per a la mare.

A la pàgina web de la FHSJDM, podeu trobar tota la informació sobre les diferents activitats i també les dades per inscriure-us als tallers, conferències i col·loquis.