El ‘Vi, moda i estilisme’, una cita consolidada en paral·lel al Vimart

747
9è Vi, Moda i Estilisme. Foto: Grisphoto

El Sonia Pinedo Beauty Center i Esteve Esteve, del Restaurant Ca l’Esteve, organitzen un any més el ‘Vi, moda i estilisme’, una cita integrada dins dels actes del Vimart, que tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre (21.30h). L’esdeveniment maridarà les tendències de moda amb els vins, i es farà a la Nau 2 de Ca n’Oliveres a causa de la previsió de pluja. L’enòloga i periodista Meritxell Falgueras -pregonera del Roser- conduirà enguany la cita.

El ‘Vi, moda i estilisme’ forma part dels Racons del Vimart, i consistirà en una desfilada de moda i complements que maridarà amb 6 degustacions de vi. Es posaran a la venda 300 entrades, 200 de les quals tindran un preu de 10 euros -inclouran el tast de vins-, i un centenar més al preu de 3 euros -sense el tast-. Ja són a la venda a Sonia Pinedo Beauty Center (plaça dels Països Catalans, 8 local 2/3) i a la Fundació Arc de St Martí (Av. del Camí Fondo, 18), entitat que col·labora amb l’esdeveniment.

“Comptarem amb 28 models femenines i 3 o 4 models masculins”, avança la Sonia Pinedo, propietària del centre de bellesa. Una cita amb marcat accent local, ja que “tan sols 2 models ens vindran d’àgència”. A més, una de les que desfilarà “serà la Paula Ortega, Miss Univers Catalunya”.

Sonia Pinedo, coorganitzadora de l'esdeveniment

La trajectòria d’aquesta proposta és paral·lela al propi Vimart. “Va néixer fa dotze anys, quan l’Esteve Esteve va proposar-me fer una simbiosi entre el vi, la moda i els sentits”. Primer, se celebrava als jardins de l’Enrajolada, i les darreres cites van tenir lloc als jardins del lateral de la parròquia de Santa Maria.

Sonia Pinedo, coorganitzadora de l'esdeveniment

Pinedo destaca que l’espectacle “no és només treure roba: tot ha de tenir un sentit i una connexió entre les peces, els pentinats, el maquillatge, els complements, el vi i la música”.

Sonia Pinedo, coorganitzadora de l'esdeveniment

La cita d’enguany comptarà també amb música en directe, amb la participació de la soprano Sara Bermúdez, qui recentment es va fer amb el Premis al Millor Intèrpret Bel Canto Italià i el Premi Victoria de los Ángeles del 5è Concurs de Cant Josep Palet, celebrat a casa nostra el passat mes de març.