La FHSJDM dona la benvinguda a quatre nous metges residents

427

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha donat la benvinguda als quatre nous metges residents (MIR) que aquest any comencen la seva formació com especialistes al centre hospitalari martorellenc. L’acte, que ha tingut lloc el 28 de juliol, ha estat presidit pel director gerent de la FHSJDM, Dr. Manuel Álvarez del Castillo, qui va presentar als especialistes i els va convidar a reflexionar sobre el procés d’aprenentatge i els valors que l’acompanyen. Els quatre residents faran l’especialitat d’Atenció Familiar i Comunitària, i estaran entre dos i cinc anys formant-se a la institució.

Amb l’arribada dels quatre nous residents, la FHSJDM inicia una nova etapa de col·laboració amb la Unitat Docent de l’Atenció Primària de Martorell en formació MIR, on s’hi han fet promocions de metges de família des de fa molts anys. Tots ells però, havien de fer la seva formació a urgències hospitalàries i en especialitats mèdiques hospitalàries fora de la Regió Sanitària del Baix Llobregat Nord.

El reconeixement de la FHSJDM com a hospital col·laborador en la formació dels futurs metges de família (via MIR) a la Regió Sanitària durant aquest any 2021, tot i les dificultats viscudes en plena pandèmia per la COVID-19, “és un fet molt positiu per a la nostra entitat” ha manifestat el Dr. Álvarez, qui els ha desitjat una bona estada formativa a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.