La FHSJDM fa d’altaveu de la campanya ‘Salut i gaudeix de l’estiu’

928

Davant un escenari en què les onades de calor són més habituals, primerenques i freqüents, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) es fa ressò de la campanya que el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya posa en marxa al començar l’estiu: ‘Salut i gaudeix de l’estiu’. La campanya fa una crida a gaudir d’aquesta època de l’any amb prudència i responsabilitat.

Com ja van sent habitual, la campanya proposa una bateria de consells per minimitzar els efectes negatius de la calor: deshidratació, cops de calor, exposició al sol o cremades solars. Aquest any se centra en sis grans consells per gaudir d’un estiu més saludable: Hidrata’t amb aigua, porta roba lleugera i gorra o barret, aplica’t crema solar, evita sortir a l’exterior durant el migdia, estigues pendent dels infants i de la gent gran, i roman en espais climatitzat.

D’altra banda, el Departament de Salut també informa a la ciutadania amb altres consells d’aquesta època de l’any relacionats amb les meduses, les cremades, la pirotècnia, el lleure o les intoxicacions alimentàries. Totes aquestes recomanacions tenen un únic objectiu: gaudir al màxim de l’estiu amb salut.

https://canalsalut.gencat.cat/ca/actualitat/campanyes/gaudeix-estiu/