L’Hospital de Martorell ofereix sessions en línia sobre l’atenció al part

265

L’equip de llevadores de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) organitza sessions en línia sobre a atenció al part. Les xerrades compten amb el suport del Servei d’Atenció Primària Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord-Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva. L’objectiu és informar sobre què cal saber i tenir en compte a l’hora de tenir un nadó.

Sara García, llevadora referent de la FHSJDM, explica que “les xerrades s’adrecen a totes les dones embarassades i als seus acompanyants que estan valorant donar a llum al nostre centre. Parlem del pla de part, resolem dubtes, comentem el funcionament de l’hospital i del centre de naixements, que és el primer en el sistema públic de Catalunya i que ja porta quatre anys en marxa. També aclarim quins circuits han seguir per donar a llum d’una forma natural, a l’aigua, a la sala de part o al centre de naixements”.

Sara Garcia, llevadora referent FHSJDM

Les sessions són virtuals, de 16.00 a 18.00h, i us podeu connectar a través de Jitsi Meet. Tenen lloc cada tercer dimarts de mes i les següents estan previstes pel 19 d’octubre i el 16 de novembre. Podeu accedir a més informació sobre l’atenció al part al web de la FHSJDM: https://fhsjdm.cat/atencio-al-part/