TIM Teatre estrena divendres els vídeos dels 50 anys a Martorell Digital i Youtube

1390
TIM Teatre. Gente bien
TIM Teatre

Aquest divendres, 1 d’octubre, començarà a publicar-se una sèrie de capítols audiovisuals que TIM Teatre ha elaborat per commemorar el seu 50è aniversari. Es podran veure a Martorelldigital.cat i al Youtube de l’Ajuntament de Martorell. A partir d’ara i de manera periòdica, s’aniran publicant els 30 capítols dels quals consta el projecte.

Els capítols s’estructuren seguint les dues etapes molt marcades que ha viscut l’entitat en tot aquest temps. Una primera en la que la companyia s’anomenava Teatre Infantil Martorell i estava més enfocada al públic infantil, i una segona, després d’una pausa d’11 anys, orientada més cap a un públic adult.

Alguns dels responsables del projecte són l’actual president del TIM, Joan Beltran, i altres membres històrics com ara Ferran Mesalles, Lluís Garcia i Josep Díaz. Tots quatre van avançar-ho al programa ‘Gent amb entitat’ de Ràdio Martorell. Mesalles i Garcia explicaven la distribució dels capítols:

Ferran Mesalles i Lluís Garcia, membres del TIM Teatre

L’ús dels recursos materials i gràfics ha estat clau. En aquest sentit, destaca especialment l’aportació feta per Lluís Garcia, qui ha estat guardant cartells, vídeos i altres materials de l’entitat tots aquests anys.

El resultat final és un audiovisual que, com explica Díaz, ha estat la manera de “mantenir comunicada tota la família teatral del TIM”, i l’alternativa davant la impossibilitat de desplegar el programa d’actes presentat el febrer de 2020, quan es complien els 50 anys, a causa de la pandèmia”.

Josep Díaz, membre del TIM Teatre

A més de l’audiovisual, el TIM teatre està treballant en altres projectes. D’una banda, una obra “que volem estrenar o bé a finals d’aquest any o a principis del 2022”, comenta el president. Per a dur-la a terme, l’entitat compta “amb un romanent de gent que està disposada a col·laborar”.

Joan Beltran, president del TIM Teatre

Els membres del TIM Teatre esperen retornar a l’activitat normal dins de la seva programació i seguir endavant amb els nous projectes. La sèrie de capítols dels 50 anys suposa un nou repte per a ells, i esperen rebre una bona recepció per part del públic que porta tants anys acompanyant-los.