La FHSJDM participa del 8M amb un taller sobre ‘Sexualitat i Menopausa’

457

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) se suma al programa d’activitats commemoratives del Dia Internacional de les Dones, organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, sota el lema ‘Dones unides i deixant petjada’. La llevadora i sexòloga de la FHSJDM Cecília Rivas impartirà un taller sobre ‘Sexualitat i Menopausa’, el 12 de març, a les 17.30h, a la Biblioteca Francesc Pujols.

Durant la primera part de la xerrada, Rivas posarà sobre la taula una sèrie de preguntes que les dones es fan quan s’arriba a la menopausa: Què passa en els nostres cossos quan ens acostem a aquesta etapa de la vida? Com afecten els canvis a la nostra vida sexual?
Són tots símptomes inherents a l’edat que només ens queda acceptar o hi ha alguna manera de viure’ls d’una forma més satisfactòria?

A continuació, es parlarà sobre què entenem per la vivència de la sexualitat considerant que una bona salut sexual és part fonamental d’una bona salut general. I explorarà sobre els factors de gènere que influeixen en la vivència de la sexualitat i en els factors que ens limiten en gaudir d’una satisfactòria vida sexual en aquesta etapa de la vida.

Des de la FHSJDM animen a participar-hi, tant si esteu passant per aquesta etapa o si ja l’heu passat o encara no hi heu arribat però desitgeu informar-vos i afrontar-la amb més eines. Les entrades gratuïtes es poden reservar al web entrades.martorell.cat.