La Fira de la Merceria i Costura Creativa trasllada diumenge la 3a edició a la Vila

861

L’associació de comerciants Fem Vila i la Merceria Grau Martí organitzen la 3a Fira de Merceria i Costura Creativa de Martorell. Serà aquest diumenge, 16 de juny, de 10.00 a 20.00h, a la plaça de l’Església. El visitant podrà gaudir d’estands, desfilada de moda, exposicions i tallers.

Una àmplia gamma de productes, incloent teles, fils, botons, cintes, accessoris de costura i màquines de cosir us espera a la 3a Fira de Merceria i Costura Creativa. Tot tipus de material necessari per a la creació de peces de roba, accessoris i altres projectes artesanals.

Carme Grau, propietària de la Merceria Grau Martí, avança que hi haurà “31 expositors de Martorell i rodalies, així com de Barcelona, Sabadell, Tarragona, Reus i Girona”. Parades de productes fets a mà amb patchwork i ganxet, merceries que oferiran novetats en confecció, majoristes que vendran teles, classes d’estampació i, fins i tot, roba per a animals de companyia”.

Carme Grau, organitzadora (Merceria Grau Martí)

A més, “es farà una desfilada de creadors novells que han acabat els estudis de disseny i moda, a les 12.00h i a les 20.00h, i una exposició de labors a El Círcol”. L’associació cultural La Trampolina “farà un taller per a aprendre a fer les polseres solidàries de l’associació Candela, contra el càncer infantil, i també organitzarà actuacions amb cantants de programes musicals infantils, com a cloenda de la fira”.

Carme Grau, organitzadora (Merceria Grau Martí)

Després de celebrar les dues primeres edicions a la rambla de Les Bòbiles, la Fira de Merceria i Costura Creativa s’instal·larà enguany al nucli antic, “a petició de l’associació Fem Vila, per tal de donar vida al barri. El cert és que s’hi ha apuntat molta més gent i esperem sigui tot un èxit”, apunta Grau.

Carme Grau, organitzadora (Merceria Grau Martí)

L’organitzadora assegura que el món de la costura va a l’alça: “La merceria ha canviat la seva projecció i ara s’enfoca més a recuperar i personalitzar la roba, o en els nous mètodes de brodat importants d’altres països que es van implantant aquí. Cada cop hi ha més tallers per a aprendre a cosir i més demanda”.