El darrer acte de la Fira de Primavera d’enguany serà el Piromusical, que sincronitzarà els focs artificials amb ritmes musicals dedicats a la figura del tenor martorellenc Josep Palet. Serà aquest diumenge, 2 de maig, a les 21.30h. Hi haurà dues opcions per veure’l: in situ des de l’entorn de la plaça de les Cultures o en línia en directe a martorelldigital.cat.

L’activitat l’organitza la Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de les Joventuts Musicals de Martorell, i homenatja Josep Palet coincidint amb el 75è aniversari de la seva mort. Per això, es fa “una fusió entre música en directe i espectacle de focs amb tres cantants que han participat en el Concurs de Cant Josep Palet: la soprano Paula Sánchez Valverde; la mezzosoprano Mar Esteve i el baríton Ferran Albrich”, explica el tècnic de Cultura de l’Ajuntament, Ricard Pardo.

Ricard Pardo, tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

El muntatge l’han ideat la Regidoria i les Joventuts Musicals “decidint la proposta artística i les peces a interpretar, enregistrant-les i fent-les arribar als músics”. Després, apunta Pardo, s’ha enviat “la proposta a l’empresa pirotècnica per sincronitzar-ho tot”.

Ricard Pardo, tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

L’espectacle es podrà veure a la plaça de les Cultures, però qui vulgui assistir-hi haurà de reservar a la plataforma www.entrades.martorell.cat. Hi haurà 400 places disponibles, distribuïdes en diferents punts.

Ricard Pardo, tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Martorell

El Piromusical serà l’acte de cloenda de la Fira de Primavera, i tindrà una durada aproximada de 25 minuts.