'Vaig ser pròsper' cia. Projecte Ingenu

Vaig ser pròsper de la companyia Projecte Ingenu i dirigida per Marc Chornet es representa aquest diumenge, 2 de maig, a les 19.00h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, dins el programa d’actes de la Fira de Primavera. Una creació original inspirada en La Tempesta de William Shakespeare. L’obra va ser finalista l’edició del Premi BBVA de Teatre del 2019, però no va poder representar-se a causa de la pandèmia.

L’última gran obra de Shakespeare, La Tempesta, serveix com a punt de partida a Projecte Ingenu per a una exploració de la naturalesa de la senectut humana. Després de Hamlet i Romeu i Julieta, la companyia tanca una trilogia shakespeariana endinsant-se de ple en un teatre físic, poètic, a voltes abstracte, a voltes terrenal, explica Neus Pàmies, intèrpret de l’obra.

Neus Pàmies, intèrpret

El Premi BBVA de Teatre, convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), amb el suport de BBVA, té per objectiu donar suport a la creació teatral i incentivar l’ofici teatral. L’obra guardonada amb el Premi BBVA de Teatre al Millor Espectacle Teatral serà premiada amb una gira valorada en 20.000 euros. L’espectacle es programarà en diferents teatres de Catalunya, incloent la participació al festival Temporada Alta 2021. Al mes de juny tindrà lloc la gala de lliurament de premis a L’Atlàntida de Vic, on es donarà a conèixer l’espectacle guanyador.

Neus Pàmies, intèrpret

El jurat d’aquesta 21a edició està format per l’actriu, Mireia Aixelà; la representant de l’AADPC i actriu, Ariadna De Guzman; el programador de L’Atlàntida de Vic, Ramon Ferrer; la representant de Temporada Alta, Laura Iglesias i el director del Premi BBVA de Teatre, Joan Roura.