La FHSJDM obre 10 nous consultoris i amplia el nombre de professionals

736
Senyalística nous consultoris FHSJDM

Amb l’objectiu d’oferir un millor servei a la ciutadania, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha dut a terme la rehabilitació de la planta 0 de l’antiga residència per posar en marxa 10 nous consultoris de consultes externes, amb l’ampliació de la plantilla de professionals corresponent.

Amb aquests 10 nous espais de consulta externs, la FHSJDM té com a finalitat
donar una millor atenció a les persones que venen a visitar-se i poder també reduir
les llistes d’espera. Per aquest motiu, s’han incorporat especialistes de traumatologia
i pneumologia i s’ha ha ampliat el conveni de col·laboració amb l’Hospital Universitari
de Bellvitge pel que fa als serveis d’urologia, nefrologia i cirurgia plàstica.

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, un centre de referència a la
comarca

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell és l’hospital de referència de la comarca del Baix Llobregat Nord. Com a tal, ofereix atenció a una població de 163.000 persones, i disposa de l’Hospital Universitari de Bellvitge com a centre de referència.

És una fundació sense ànim de lucre que pertany des del 1986 a la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública, actual SISCAT (Sistema Sanitari Integral d’utilització pública de Catalunya).

Com a centre proveïdor del Servei Català de la Salut proporciona cobertura assistencial a les comarques del Baix Llobregat (Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve de Sesrovires); Alt Penedès (Gelida, Sant Llorenç d’Hortons); Anoia (El Bruc, Masquefa) i Vallès Occidental (urbanitzacions de Can Santeugini i Costablanca pertanyents al municipi de Castellbisbal).