La gent gran pren consciència de la importància d’alimentar-se adequadament

1818
2n Cicle xerrades gent gran i salut
2n Cicle xerrades gent gran i salut

Una vintena de persones s’han inscrit al taller ‘Alimenta el teu benestar’ inclòs en el 2n Cicle de xerrades i tallers ‘Gent Gran i Salut 2017’, impulsat per la Regidoria de Gent Gran. Els tallers del cicle es desenvolupen tots els dilluns, de 17.30 a 19.00h a la sala de conferències de l’Esplai de Buenos Aires.

El responsable de la Unitat de Gent Gran dels Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament de Martorell, Alfred Rivera, diu que els objectius d’aquestes sessions són “prendre consciència de la importància d’una alimentació adequada per tenir una bona salut; afavorir que els coneixements adquirits al taller es portin a la pràctica en el dia a dia i, així, els participants puguin aplicar i integrar les competències adquirides en la seva quotidianitat; i adquirir coneixements per promoure una alimentació equilibrada i adequada a les necessitats de cada persona”.

El taller va a càrrec de Judith Mellinas i Laia Terés, tècniques de TASCA, entitat que desenvolupa el Conveni de la Fundació bancària La Caixa amb l’Ajuntament de Martorell en matèria de gent gran. Les sessions finalitzaran el 16 de juny.

‘Viure en positiu’

Paral·lelament, l’entitat també està duent a terme, als matins a la Biblioteca Martorell, les sessions del taller ‘Viure en positiu’ que finalitzaran el 15 de juny. En aquest cas, es vol “promocionar el coneixement i l’aplicació d’estratègies per contribuir al creixement i desenvolupament personal, i afavorir la reflexió sobre els assoliments amb significat i valor per desenvolupar el projecte de vida de les persones”, apunta Rivera.