‘Juga Verd Play’ aplega més de 150 infants en la tercera edició consecutiva a Martorell

642
Jornada Juga Verd Play
Jornada Juga Verd Play

El Complex Esportiu Torrent de Llops ha acollit la tercera jornada consecutiva del “Juga Verd Play”, una iniciativa que promou el Consell Esportiu del Baix Llobregat amb la col·laboració dels clubs i els ajuntaments de la comarca. Uns 165 esportistes han pres part en la jornada que ha començat a les 9.00h i que ha acabat cap a les 14.00h.

El “Juga Verd Play” d’enguany ha canviat d’escenari i s’ha celebrat a la pista d’atletisme del Complex Esportiu Torrent de Llops. El Club Handbol Martorell, el Club Voleibol Martorell i els equips de futbol sala de l’Associació Esportiva Martorell han estat als amfitrions per als conjunts que han arribat d’arreu.

Circuit d’estacions i partits reduïts

Els participants han pres part en la jornada per franges d’edat. Els alevins han estat els primers en estrenar la jornada, i ho han fet a través d’un circuit d’estacions en què es treballaven diferents valors en cadascuna d’ella. L’objectiu de les jornades “Juga Verd Play” és el de fomentar la pràctica de l’esport alhora que es busca fomentar valors com la tolerància, l’autoestima o la cooperació entre els esportistes. Cada estació estava adaptada a un valor diferent.

D’aquesta manera, els participants han passat per les diferents estacions repartides al llarg de la pista d’atletisme i, guiats pels entrenadors i monitors dels clubs, han posat en pràctica diferents fonaments esportius. Alhora, han pogut incidir en el valor assignat a cada estació. El desplaçament en cadira de rodes, per exemple, ha servit per conscienciar de la importància de l’empatia en l’esport.

Després dels alevins, ha estat el torn per als prebenjamins i els benjamins i més tard per als infantils. En total, han participat 40 esportistes alevins, 80 prebenjamins i benjamins i 45 infantils, que han completat els més de 160 participants.