El femení del CF Martorell guanya el Corbera al Torrent de Llops i revalida el liderat una jornada més

1118
(Imatge: CF Martorell)

La segona volta de la segona fase de competició per al primer equip femení del Club de Futbol Martorell ha clos amb un triomf al Complex Esportiu Torrent de Llops i el liderat a la butxaca de les martorellenques durant, almenys, una jornada més. L’equip dirigit per Issam el Azzouzi va imposar-se al CF Corbera (2-0) i va sumar tres punts més amb què seguir com a primer classificat a la taula.

Judit Garrido va convertir el primer gol quan passaven 17 minuts de partit, després d’haver tingut tres oportunitats abans. Les martorellenques van trobar el gol a través de la màxima convertidora de l’equip (Garrido ja suma 22 dianes des que comencés la lliga regular). Malgrat comptar amb més oportunitats, va ser tot just abans del descans que Cristina Gómez va convertir el segon recollint una falta servida per Garrido. Amb el 2-0, la segona part va transcórrer amb més oportunitats per part de les blanc-i-vermelles per eixamplar el seu avantatge, però amb menys encert, el partit es va mantenir amb el 2-0. Amb aquest triomf, l’equip d’El Azzouzi és líder, empatat a 41 punts amb el Suburense i l’Olèrdola, però amb el gol average a favor.

Empat a Vallirana

El primer equip masculí del CF Martorell, de la seva banda, va empatar a 2 al camp del Vallirana i disminueix la seva renda respecte el segon classificat, el CF Pallejà, que ara és de dos punts. Els blanc-i-vermells van rebre un gol en la primera meitat, però Guille Gámez va empatar tot just començar la segona meitat. Abde va fer l’1 a 2 a nou minuts per al final però un contraatac del Vallirana que va culminar en gol va deixar el 2-2 definitiu.

En waterpolo, derrota de l’absolut femení del CN Martorell contra el CN Sabadell. Les de Rafa López no van poder amb un conjunt vallesà imbatut en la segona fase de competició. Malgrat marxar amb dos gols de desavantatge en el primer període, la reacció de les sabadellenques en el segon quart va obrir un forat que les martorellenques ja no van poder salvar. En la segona meitat, el CN Martorell va intentar acostar-se a les vallesanes, però les de Jordi Millán van prémer l’accelerador i van estirar la renda fins al 9-15 definitiu.

Una de cada en bàsquet

Pel que fa als primers equips del Club Bàsquet Martorell, el masculí va perdre a la pista del Real Canoe en la pròrroga (98-91) després de signar una segona meitat molt efectiva. El conjunt dirigit per Joan Albert Cuadrat va pagar el mal inici i no va poder aconseguir el primer triomf a domicili de la temporada.

En la branca femenina, l’equip de Fran Martínez va imposar-se al CB Vilanova del Camí (55-58) i suma la quinzena victòria del curs. Les martorellenques van tombar, d’aquesta manera, l’únic equip amb qui van perdre a la primera volta.

En handbol, derrota del primer equip del Club Handbol Martorell a la pista de l’Handbol Poblenou per 28 a 21. Tot i la derrota, els de Christian Stahringer són fora dels llocs de descens, empatat amb l’equip que tanca els llocs de perill, La Salle Bonanova.

En clau femenina, derrota del primer equip, dirigit per Agustín Bou, que va caure per un contundent 32 a 20 a Tortosa i que encara no sap què és guanyar en aquesta segona fase.
En escacs, triple derrota dels conjunts del CE Martorell. L’equip A va perdre davant el Catalonia Manresa (7-3), la primera derrota de la lliga. El CE Martorell B va guanyar l’Hospitalet Bellvitge per un ajustat 4’5 a 3’5 i el conjunt C no va poder davant d’un fort Pallejà i va cedir per 0’5 a 7’5.