Aina Ginestà tanca el 2022 com a campiona de la Copa d’Espanya de voleibol

794

La jugadora martorellenca Aina Ginestà s’ha proclamat campiona de la Copa d’Espanya amb el Club Voleibol Esplugues, dins la categoria cadet femení 1. Les espluguines, imbatudes des de la fase de grups, només han encaixat tres sets en contra i han acabat amb un resultat de 2 a 0 en quatre dels set partits que han disputat.  L’equip de Ginestà va suposar la sorpresa del campionat i juntament amb el CV Sant Quirze i el Voleibol Sant Just, han completat un podi de tres equips catalans, seguits pel DSV Sant Cugat a la quarta plaça.

En la fase de grups, l’Esplugues va guanyar La Calzada per 2 a 1 i el Xàtiva i el Valladolid per 2 a 0. Ja en la fase eliminatòria,  van desfer-se de La Rozas per 2 a 0 en els vuitens de final, de l’Uvalquiria per 2 a 0 als quarts de final i el Sant Just per 2 a 1 en la semifinal. Ja en la gran final, el conjunt d’Aina Ginestà va recórrer al tie break el Sant Quirze per 2 a 1.

La martorellenca ha lloat el treball de l’equip en superar un virus que va afectar gran part de la plantilla i ha confessat que no esperava aquesta primera plaça.

Aina Ginestà, jugadora CV Esplugues

Aquesta ha estat l’última competició d’un 2022 que ha provat Ginestà, pel que fa a resultats amb el club i també amb la selecció catalana.