La gent gran rep consells per contenir la pujada de preus de llum i gas

418

El servei públic de Consum, en col·laboració amb la Unitat de la Gent Gran Activa i bon Veïnatge de l’Ajuntament de Martorell, va oferir unes xerrades a la gent gran de Martorell els dies 21 i 28 de desembre per tractar els dubtes i resoldre els problemes  amb els subministres de llum i de gas. A més, van obrir un torn de paraula amb aquest col·lectiu per oferir-los la seva ajuda.

Qüestions com la lectura correcta de comptadors, els canvis de companyia o per què s’han disparat els preus de la llum i del gas, així com els contractes de manteniment són les que més preocupen aquest col·lectiu. Des del servei de Consum van decidir acompanyar-los i oferir-los ajuda per evitar ensurts.

El tècnic de Consum, Ferran Riera, explica que aquest tipus de xerrades són molt pràctiques per a aquestes persones i també per als esplais de Gent Gran, que hi són a prop. “Vam creure que tota la temàtica de subministraments per a la gent gran que tenim seria interessant fer un col·loqui sobre el que els pot interessar”, ha explicat Riera.

Ferran Riera, tècnic Consum

En les dues sessions que van celebrar, van aclarir els dubtes i les informacions que podrien arribar a confondre els usuaris: “s’ha intentat explicar a què obeeix la pujada de preus i quines mesures poden adoptar la gent gran i altres persones per contenir aquesta escalada de preus”.

Ferran Riera, tècnic Consum

Amb tot, i en paral·lel a aquestes xerrades, l’OMIC s’ha posat a disposició de la gent gran per tal d’oferir-los una protecció que els protegeixi i els faci menys vulnerables.