Evan Tabares González, primer nadó nascut a l’Hospital de Martorell aquest 2023

865
L'Evan, acompanyat dels seus pares, l'Alexander i l'Ariana

Aquest dilluns 2 de gener ha nascut el primer nadó martorellenc de l’any 2023 a les instal·lacions de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu. Es tracta de l’Evan Tabares González, nascut a les 00.40h de la matinada del diumenge al dilluns. Tant la mare com el fill es troben en perfecte estat, després d’un part sense complicacions.

L’Evan és el tercer fill de l’Ariana i l’Alexander, una família que resideix a la nostra població. Ha nascut amb un pes de gairebé 4 quilos (3,99) i fent una llargària de 52 centímetres, després d’un part que s’ha desenvolupat amb total normalitat. La família ha expressat la seva satisfacció amb l’atenció rebuda en tot moment pels professionals sanitaris de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Tan sols 40 minuts després de l’Evan ha nascut el segon nadó de l’any en aquest centre hospitalari de referència a tota la subcomarca del Baix Llobregat Nord. Ha estat la Paula Olivares Larrea, segona filla de la Cecília i del Fernando, que són d’Esparreguera.

La Paula ha nascut a la 01.20h de la matinada, ha pesat 3,52 quilos i ha mesurat una longitud de 48,5 centímetres. A la fotografia, hi apareix amb els seus pares i la seva germaneta, de 3 anys d’edat, que també s’han mostrat molt satisfets de l’experiència.

La Paula, acompanyada dels seu pares i germana, ha nascut pocs minuts després que l’Evan