La martorellenca Eva Martínez crea la Dream Cheers Academy i consolida el seu model d’animadores

357
Eva Martínez
Eva Martínez

La directora i coreogràfa Eva Martínez, al capdavant del grup d’animadores Dream Cheers des del 2003, engega la Dream Cheers Academy i exportarà el seu projecte de grups d’animadores a d’altres grups o a joves que vulguin iniciar-s’hi i aprendre’n les claus. Després de l’èxit assolit arreu, vol transmetre la seva experiència i el seu treball per a nous projectes o aquells que volen millorar com a grup.

La martorellenca ha consolidat les Dream Cheers com el grup d’animació de capçalera del FC Barcelona però també ha estat present en esdeveniments esportius internacionals, com les finals dels campionats mundials de futbol femení, handbol, vòlei platja o de bàsquet, cites com l’Eurolliga o lligues europees. A més, han acompanyat la gira d’estiu de la selecció estatal de bàsquet durant 16 edicions i acumula dues dècades sota el segell del FC Barcelona.

Les Dreams Cheers van seguir l’estela de les animadores dels desapareguts FCB Dragons, l’equip blaugrana de futbol americà. Ara, la batuta de la martorellenca dirigeix el grup a esdeveniments internacionals. I tot amb un origen martorellenc. Eva Martínez va iniciar-se amb la gimnàstica artística al Pavelló Esportiu Municipal i en festivals de la Penya Barcelonista al Teatre El Progrés. Aquella base, sumada a la seva formació en dansa, ball i de psicologia, l’han dut a assumir la direcció d’un grup que té un segell propi i que és fàcilment reconeixible. Martínez fa balanç de els 18 anys que acumula amb l’equip i afirma que ha estat un camí “ple de reptes i creixement personal i professional, i vull seguir lluitant per aquest somni”.

Eva Martínez, directora Dream Cheers

Les Dream Cheers no van escapar-se de les trucades, conferències i formacions virtuals durant el confinament. Després d’un any sense defallir i enfocant-se en la formació de les seves integrants, el grup que dirigeix Eva Martínez dona la benvinguda a un projecte nou. Es tracta de la Dream Cheers Academy, a través del qual formaran altres grups i hi proporcionaran les eines necessàries per millorar com a equips d’animadores. La martorellenca creu que és una molt bona oportunitat per aprofitar l’explosió dels recursos virtuals i en línia.

Eva Martínez, directora Dream Cheers

Reivindica el paper de les animadores

Les dues dècades com a directora de les Dream Cheers i la seva experiència en competicions internacionals han fet que la martorellenca defensi la feina que fan amb el grup, tant la que veu el públic com aquella que queda en segon pla. En aquest sentit, creu que cal posar en relleu el treball de les animadores i potenciar-lo com qualsevol altra disciplina esportiva.

Eva Martínez, directora Dream Cheers

El grup dirigit per la martorellenca ha estat nomenat membre del Comitè Internacional de Cheerleaders i n’ha obtingut el seu reconeixement, a banda d’haver estat considerat el millor grup europeu d’animadores. El grup està format per ballarines, artistes, acròbates i gimnastes  i han dut a terme més de 100 coreografies diferents en àmbits de tots els tipus, més enllà de l’esportiu.