La Nit de l’Activitat Física i l’Esport premiarà la tasca de persones i entitats vinculades a l’esport local

1936

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell celebrarà el 6 d’abril a Ca n’Oliveras els Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport. Un reconeixement global a esportistes, equips, clubs, directives, entrenadors, patrocinadors i persones vinculades a l’esport de la nostra població, que hagin tingut una actuació destacada durant l’any anterior. El termini de presentació de candidatures és obert fins el 15 de març.

La regidora d’Esports, Belén Leiva, ha dit que “feia temps que li donàvem voltes a com podíem fer aquesta Nit de l’Esport, que es feia fa tants anys i que reunia totes les entitats esportives. Quan un equip fa una temporada molt bona i guanya la lliga o algun campionat important, ja fem una rebuda a l’Ajuntament com a reconeixement. Per això, volíem premiar també altres coses que no fossin només èxits esportius,  perquè l’esport també aporta altres valors importants”.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Els premis tindran diferents modalitats: patrocinador de l’any; pioners de l’esport; dirigents de l’esport; millor organització d’esdeveniments esportius; reconeixement al centre educatiu; premi a l’activitat física i a l’esport inclusiu; premi a la promoció de la igualtat d’oportunitats per a l’accés i la pràctica d’activitat física i esportiva; premi a l’activitat física i l’esport saludable; valors de l’esport; esportista de l’any, i premi d’honor.

La deliberació de les candidatures, la proposta dels finalistes i dels futurs guanyadors es farà a través d’un jurat presidit per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i format per la regidora d’Esports, Belén Leiva, el director del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones, Valentí Santos, i el coordinador de la Regidoria d’Esports, Joan Bou.

El periodista del programa El primer toc de RAC 1, Raül Llimós; el periodista de Televisió de Catalunya, expresentador de Temps de neu i Temps d’aventura, Antoni Real, i l’atleta d’elit Carles Castillejo, campió d’Espanya de 5.000m, 10.000m, mitja marató i marató, amb quatre participacions als Jocs Olímpics d’Atenes, Pequín, Londres i Rio de Janeiro, també seran part del jurat, segons ha destacat la regidora.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Les candidatures es poden fer arribar, fins el 15 de març, a qualsevol de les oficines d’atenció l’usuari de Martorell o a través d’aquest enllaç https://goo.gl/forms/bk0E7Zxl83lhOr8k2