La novel·la de ficció ‘Algú com tu’, de Xavier Bosch, llibre més venut a la 37a Fira del Llibre

854

La novel·la Algú com tu, del periodista i escriptor Xavier Bosch, ha estat el llibre més venut a la 37a Fira del Llibre, que s’ha celebrat del 16 al 23 d’abril a l’antiga Biblioteca del Centre Cultural. El Gremi de Llibreters ha venut 5.000 dels 25.000 volums exposats.

Els martorellencs han apostat un cop més per la literatura catalana i, seguint la tònica del país, la novel·la de ficció Algú com tu, de Xavier Bosch, ha estat el llibre més venut a la 37a Fira del Llibre de Martorell. En segon lloc La Temprança, de Maria Dueñas, tant en català com en castellà. El tercer lloc del rànquing l’ocupa És l’hora dels adéus, de Xavier Sala i Martín, seguit de Mariona, de Pilar Rahola, Un any i mig, de Sílvia Soler, Món blau, d’Albert Espinosa, La llei dels justos, de Chufo Llorens, Adulteri, de Paulo Cohelo, Ens farem humans, d’Eudald Carbonell i Trilogia del Baztan, de Dolores Redondo.

Uns 5.000 exemplars venuts
“Hem notat un augment de visitants i vendes durant la Diada de Sant Jordi respecte de l’any passat, no obstant això, els dies previs el flux de gent ha estat menor que en edicions anteriors. Hem venut un 12 per cent dels 25.000 volums exposats, entre 4.500 i 5.000 títols, igualant les xifres de 2014”, ha dit Cisco Querol, portaveu del Gremi de Llibreters de Martorell.